6/29/2006

Hazteoir.org. La Infàmia.

Amplieu això, xaiets meus, que flipareu.

De la mateixa manera que passejant per la "charcha" (com dirien els genis d'endogàmia virtual, exemple a seguir per tots els jovencells) pots trobar coses hilarants, dissortadament sempre apareix un racó que et fa desitjar l'aniquilació de l'espècie humana.

Hazteoir.org és una associació de fills de puta (amb totes les seves lletres) que sota la tutela dels fatxes del PP es dedica a "contribuir a la construcción de una sociedad más justa, favorable a la realización integral de las personas desde una concepción cristiana del hombre y de la sociedad" (s.i.c.).

I una merda com un clavicèmbal venecià, senyors meus. Em sembla molt bé que hi hagi gent de dretes. Quin remei. Però no intentin amagar la seva condició de persones execrables rere un portal que afirma ajudar els altres. No es pot ser tan hipòcrita com per afirmar que vols el millor per la societat i alhora escriure merda com:

-HazteOir ha decidido hacer más explícito su compromiso con la promoción del patriotismo como virtud social.

-Alerta: El PSOE quiere fomentar la homosexualidad en la escuela

-Comienza la rendición ante ETA

-Trasnacional abortista recauda unos $900.000.000 cada año

-La Junta de Andalucía margina la asignatura de religión

La celebració del dia de l'orgull gai va ser tot un èxit a Madrid


Doncs sí que em faré sentir, sí. I ben fort cridaré als quatre vents que els responsables d'aquesta associació de retardats són escòria feixista i retrògrada i mereixen anar a trobar ben aviat aquest déu al que adoren, el déu que segons la seva interpretació odia els homosexuals, està a favor de la Sida i acull sacerdots violadors de nens. Com diria en Rubianes:

"Que se metan España en el puto culo a ver si les explotan los huevos"

4 comentaris:

Pansete ha dit...

Sí, sí... De la mateixa manera que certa dissidència d´esquerres ha trobat el seu espai a la xarxa, des de fa un temps que he notat que els ultra fatxes fan el mateix... i con qué nivel, amigo!
"Libertad digital" és probablement un dels altres grans exponents del que aquí es senyala. He entrat a la pàgina dels mArcians i, pim, pam, la primera en la frente: una foto del Zapatero Culero i darrera dos etarres. Així, sense més.
Sense dubte, totes aquestes cibermerdufes estan organitzades per la mateixa gentussa que es dedica a copar noms de pàgines webs i després a fotre, si fa no fa, els mateixos continguts.
Una de les coses més tristes és veure com han tergiversat però amb una desFACHAtez tremenda mots com "libertad", "democracia", "valores", etc. o expressions reivindicatives com la mateixa "hazte oir".
Mnyyyeeeeee, maaaare de Déu, Baldrich... A cagar!

Dr. Bermúdez ha dit...

Amigos de la inmundicia,

nadie que se precie de coprófago virtual puede serlo en toda regla sin visitar previamente el blog del grandísimo cúmulo de estiercol que es y por siempre será Josema Martín Coronodo. Para que no quede, ahí va su dirección:

http://blogs.periodistadigital.com/diarioindependientedigital.php

Y a disfrutar, que son dos días...

Sinceramente vuestro,

Dottore Sandro
(Endogamia Virtual)

Kesoytiza ha dit...

Apreciado Dottore, como muy bien afirma vuestra merced Don Josema Martín Coronodo merece el título honorífico de "pantagruélico saco de heces".

A alguien que aún utiliza el término "Vascongadas" no se le debe menos que empalarlo al estilo medieval en medio de la Plaza Colón.

Muerte, muerte y destrucción.

xavelo ha dit...

aquests d'hazte oir deuen ser amics dels de la 'fundación para la defensa de la nación española'... que realment existeix avui dia i tenen web i tot:

http://www.nacionespanola.org/index.asp

com a mostra del tarannà d'aquesta gent, aquí van les dues primeres 'obligacions' de tot aquell que vulgui pertànyer a tan selecte club:

“- Difundir tu sano amor por nuestra Nación, por España y hacer gala de tu patriotismo.

- Ayudar a extender nuestro proyecto. Necesitamos la colaboración de todos para frenar a los enemigos declarados de España y recuperar el orgullo de lo español.”

només afegir que els vaig escriure un mail preguntant-los quins eren aquests 'enemigos declarados de España' i que encara estic esperant resposta...