6/01/2006

A dormir la mona, chipionera!

L'ABC va escriure al peu d'aquesta foto : "Rocío Jurado está fantàstica". Quins paios més cínics.

Sé que no és gaire maco riure's de la mort i aquestes coses, però és que l'assumpte té collons. La Jurado i el seu marit abraça-faroles han estat massa temps tocant els ous a la societat com perquè ara no els hi fem pagar mitjançant l'humor negre. Aquesta dona era molt estimada per tothom, pel que sembla... I per quin motiu? Per haver descobert una vacuna contra el càncer? Per haver ajudat leprosos a Malavanthangal? Per haver-se encadenat a Alaska per així evitar la mort de foques-nadó? Doncs no. La societat del país veí la idolatrava PER CANTAR BÉ. És que ni tan sols havia composat una merda de cançó, la molt mala puta.
És curiós això dels cantants... És innegable que tenen un do, però també ho és el fet que és un tipus de do que l'home ha sobrevalorat. Tenia un "chorro" de veu, doncs sí, a l'igual que en Rocco té una cuca impressionant. I no m'imagino tota aquesta colla de iaies naftalinoses que ara ploren a la porta de "Villa Jurado" desgarrant-se les vestidures a l'enterrament del gran actor italià (i haurien de fer-ho, com a mínim per lamentar tal desperdici de penis).

Que se'n vagi a l'infern a cantar "Como una ola" a Satanàs, a veure si aquest li clava una estaca en flames en un ull.

PD: Fixeu-vos que en un parell de mesos la terra s'ha empassat dues "Rocíos", la Dúrcal i la Jurado. Quina serà la propera? La Rocío Wanninkhof?... ah no, que aquesta ja va caure per obra i art d'en Tony King...

1 comentari:

Joan B ha dit...

Valents fills de perra els paios de l'ABC... Els periodistes que hi treballen mereixen una pallissa pública amb guants de boxe equipats amb claus oxidats.
Sonarà malament dir-ho, però sort que s'ha mort ja la dona aquesta, així aviat es callaran la puta boca tots aquests buitres i parlaran d'altres coses.