5/31/2006

Mullets i altra parafernalia.


Hi ha una llei no escrita que afirma que per molt hortera, desagradable i pròpia de fill de puta que sigui alguna cosa sempre hi haurà algú a qui li agradarà. En aquest cas m'estic referint als repugnants mullets. Per aquells que no ho sapigueu aquest pentinat (que va descobrir vés a saber quin subnormal) es basa en dur molt més llarga la part del darrera del cabell, a semblança d'un tatanot qualsevol o d'un dels cantants de "Modern Talking".
Aquesta mostra d'horterisme subjugant haria d'estar penada amb el clatellot a l'entrecuix, l'escopinada a l'ull i la posterior lapidació al bell mig de la Plaça Sant Jaume, però per comptes d'això un cada dia un surt al carrer i veu més i més fills de puta que no tenen mirall a casa. A veure si ho enteneu, per l'amor de Jesucrist:

"LA DELS VUITANTA VA SER UNA DECADA DE MERDA"

I punt. No va "molar" ni res d'això. La movida madrilenya, les samarretes de reixa i la Madonna fan vomitar i no han de tornar MAI. Deixeu de recordar el passat amb nostàlgia i començeu a mirar cap endavant o almenys rapeu-vos al zero, que ja veureu que fresquet que s'està a l'estiu.