5/30/2006

El repugnant anunci de caja madrid



Suposo que a hores d'ara tothom haurà "gaudit" del nou anunci de Caja Madrid, aquest que desgrana tots les suposats avantatges que et proporciona la pasta.
"Els diners et permeten tenir una segona lluna de mel", "els diners et treuen deu anys de sobre" o "els diners et donen bellesa" són algunes de les meravelloses perles que la veu en "off" cita, juntament amb unes imatges de iaios feliços i esportius i ties bones.
Aquest anunci, atenció, ha estat definit com: "sincer, honest i exempt d'hipocresia". Doncs a mi em sembla que vostès, senyors de Caja Madrid, són uns fills de puta de la pitjor calanya que han parit mai. I records també als publicistes, que si ja de "per se" haurien d'estar tancats a "Bedlam", amb aquest tipus de campanyes es mereixerien que una cabra els llepes els peus amb la seva llengua de paper de vidre fins a deixar només els ossos (poca broma però pel que sembla aquesta era una tortura espantosa).
Mai m'han molat els diners. Suposo que perquè mai els he tingut. No crec que es necessitin calers per ser feliç, guapo, jove o vital. El missatge que dóna aquesta campanya és que realment la pasta proporciona les coses importants a la vida, i tot i que ja està molt sobat no puc deixar de dir-ho: No senyors, els calers no donen la felicitat, ni tampoc hi ajuden. Mireu si no a la pobre Cristina Onassis, que la pobre només tenia pasta i mira com va acabar. Aquests anuncis sí que haurien d'estar prohibits, i no aquell dels nans que queien del cel. Tant bo que era, diantre...

1 comentari:

Pansete ha dit...

El dia que el vaig veure NO M'HO CREIA. Què fills de puta: ens escupen a la cara i nosaltres traguem l'escopit amb deliri. Mismamente com les noies que treballen amb el sr. Siffredi.