10/10/2006

Riure i por.

Tal dia com avui un home amb bigoti espès i que responia al nom de Friedrich W. Nietzsche va afirmar:

"L'home pateix tan terriblement en aquest món que s'ha vist obligat a inventar el riure."

No ens posarem a discutir ara sobre filosofia nihilista o sobre fins a quin punt un mestre de la sospita perd la seva dignitat si va abraçant cavalls pel carrer, però sí que podríem divagar sobre aquest fet tan propi del'ésser humà (i de la hiena bruna) que és mostrar alegria franca i vivaç davant un estímul..

Últimament, allò que més em fa riure és el món de la política internacional. Des dels bessons polonesos "The Kaczynski Brothers" (una versió "bizarra" de les tres bessones) fins al pentinat de l'Evo Morales (certament plagiat dels "Chunguitos") tots els personatges que controlen el món semblen extrets d'un hilarant vodevil.

Properament al Kursaal

Menció apart mereix en Kim Jong Il, un home oriental i dolent a parts iguals que sempre va vestit en pijama de iaio. Sí, senyors, un líder de masses que va d'estar per casa. I aquest és el pervers megalòman que vol conquerir l'univers? Au, vinga!!


I la bruixa Avaria finalment va trobar l'amor als sofàs d'Aire...

Potser hauria de pensar en prisma global (com diria el subnormal d'en Paulo Coelho) i entendre que el que tot està interrelacionat i que els problemes de l' altre punta del món també m'afecten (ja sabeu, tota aquella merda de la papallona que batega les ales a Cambodja i pot provocar una pel·lícula d'en Ventura Pons als Cinemes Aribau), però què voleu que us digui, no puc evitar partir-me la caixa quan veig en Berlusconi fent el macarra.

La gent té els governants que mereix, i això fa que cregui amb el kharma i demés falòrnies, però la cosa ja em preocupa més quan veig l'Armageddon a tocar.

I l'Armageddon, fills meus, té nom propi: Artur Mas.

Deixeu-me que us citi uns paràgrafs que he trobat a la Bíblia, concretament a l'Apocalipsi de Sant Joan:

(Mt. 24:29-31) E inmediatamente después de la investidura de Artur Mas, el sol se oscurecerá, y la luna no dará su resplandor, y las estrellas caerán del cielo, y las potencias de los cielos serán conmovidas. {30} Entonces aparecerá la señal en el cielo; y entonces lamentarán todas las tribus de la tierra, y verán a Artur Mas cabalgando sobre las tormentas del infierno, con poder y gran odio. {31} Y enviará sus demonios con gran voz de trompeta, y arrasarán, con los cuatro fuegos, desde un extremo de la tierra hasta el otro.

En efecte. L'Artur Mas és el càncer de la vida, l'Anticrist, el mateix diable que amb amb unes falses dents blanques (que proven de dissimular les seves genives negres i descompostes) enganya les iaies de l'Eixample i s'emporta les seves ànimes immortals.


A L'Arturet li agradava fer la postura del Lotus


Lepra, tisi i escorbut. Odi, maldat i infàmia.

Eviteu sobre totes les coses que Satanàs sigui President dela Generalitat.
Us hi jugueu l'ànima.

2 comentaris:

Pansete ha dit...

Portarà el 666 gravat en el mentó? No ho sé però començo a sentir el terrorífic so de les notes de "Ave Arturanis"...
Jo crec que PER RES DEL MÓN (que, segons les seves paraules, està a punt d'acabar-se tal i com el coneixem si guanya l'Arturo, el dels collons de suro) no ens hem de perdre el documental que CIU s'ha tret de la màniga i que repartiran demà a la premsa, amb un brutal desplegament econòmic.
Aquest document visual deixarà curts els videos de les FAES (Puigcercós, per un cop, encertadament dixit) o el de Teta5 sobre Miguel Angel Blanco, que vosté mateix va glossar.
El PP és "lo peor, oye". Però CiU és, directament, el MAL en estat químicament pur.

Unknown ha dit...

Quin fàstic de personatge, aquest arturito.