10/23/2006

Madridistes i nans.

Ahir va ser un d'aquells dies per oblidar. El disminuït psíquic de l'Alonso guanya el mundial de tututs i més tard l'infame Reial Madriz li passa la mà (i el cul) per la cara als blaugranes. Mal dia per ser català, noi, i boníssim per ser oriünd de la capital de l'imperi. De segur que ahir Madriz era una festa, ja sabeu, tothom amb un clavell a la boca i marcant-se un xotis fins a les tres de la matinada: "Capello... es el chulo que castiga..."

Si el meu desànim ja era patent, desperto i em trobo que un dels ídols de la meva joventut ha passat a millor vida. Em refereixo a en Nelson de la Rosa, l'home petitet. Potser el recordareu imitant en Michael Jackson en algun programa de sobretaula, fent moltíssima pena/gràcia/aversió (marcar la que sigui), o fent de mascota d'en Marlon Brando al canyardo aquell de pel·li de L'illa del Doctor Moreau.


El nou líder del Latin Kings no s'acabava d'imposar.


Doncs sí, aquest borratxo dominicà que vestia de Prenatal ha pujat al cel (en avio teledirigit, suposo) i passa a engrossir la llista d'homes petits que moren. Primer va ser en Hervé Villechaize, imitador nan d'en Felipe Gonzàlez que parlava en francès. Després li va tocar al gran (?) Holly One, freak patri (fantàstic l'homenatge dels germans d'Endogàmia Virtual) i ara se'ns emporten el pobre Nelson. A veure si ara a la mort li donarà per endur-se nans i ens quedarem sense el president Pujol*!!!












* No tindrem aquesta sort.

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Es pot considerar Fernando Alonso com a nan?

Kesoytiza ha dit...

Per descomptat que sí, senyot Moriarty. Com a nan i com a subnormal.

Casualment ahir estava veient un programa d'aquests que li llepen la cuca al burro asturià i van deixar anar aquesta perla:

"Durant la celebració del triomf el gran Alonso va imitar el ball del Grinch, ja que és un cinèfil de pro".

The Grinch=Cinema? Alonso=Cinèfil?

El món s'està tornant boig.

Misericòrdia.

Pansete ha dit...

No és un nan però en Rafael Nadal és un... ehem... puto pepero de merda amb una cara de mico que recorda molt al cabró d'en Julio José Iglesias (fill d'en Julio "Papichulo" Iglesias). Feia temps que ho volia compartir, això...

¿Us vau fixar amb aquell detall de la doble pancarta dels ultrasur que deia alguna cosa així com (pancarta 1) "Rafa Nadal" (pancarta 2) "Caballero y orgulloso madridista"? La mare que els va parir a tots plegats...

jair d ha dit...

i no oblidem quan els pijos de madrid es van posar a xiular al senyor d'en Federer perquè havia guanyat (!) a Nadal feia unes hores. fixeu-vos com el merengón de pro només vol guanyar i suplir la seva subnormalitat profunda amb triomfs estèrils.
mort a la capital.

Pansete ha dit...

Bomba atòmica sense compassió a madrilesland; cap pietat per vells, adults, joves o nens; remember: el nen d'avui és el cabró del demà.