10/31/2006

Evolucionisme VS Disseny Intel·ligent.

Avui tinc el dia existencialista, així que us fotré la pallissa sobre religió.

Ja fa temps que sento parlar d'aquesta nova estupidesa que ens arriba del país de la llibertat i el hot-dog: la teoria del Disseny Intel·ligent. Us en faig cinc cèntims: pel que sembla, la història aquella de que Déu va crear la dona mitjançant una costella ja no se la creuen ni els Amish, així que, seguint la teoria "evoluciona o mor" (acudit fàcil), els fonamentalistes cristians van desenvolupar una teoria pseudo-científica per continuar prenent el pèl al personal.


"Oh, estic intrigat! Faci'm cinc cèntims!!"


Doncs bé, Senyor Darwin, el Disseny Intel·ligent (a partir d'ara D.I.) afirma que vostè és un "embusteru", i defensa la hipòtesi de que el model científic de l'evolució per selecció natural resulta insuficient per explicar l'origen, la complexitat i la diversitat de la vida, i que l'univers està massa ben adaptat per als éssers vius com per pensar que és així per casualitat.

Per tant cal un Dissenyador Intel·ligent que hagi preparat el món com l'entenem des d'un ordre conscient. Ho heu encertat: "Dissenyador Intel·ligent" és l'alies de "Déu nostru senyor". Però no són tontos aquests paios: en cap moment trobarem en els arguments dels defensors d'aquesta bajanada cap esment de religió; tot està summament implícit per poder disfressar-ho de teoria científica i no cridar gaire l'atenció.


Els de l'anís ja s'oloraven alguna cosa.


Ara bé, el que fins aquí semblaria una "boutade" graciosa s'ha convertit en l'única teoria acceptada oficialment per explicar l'origen de la vida per part d'alguns ianquis, i ja s'ensenya a les escoles de diversos Estats de Nord-Amèrica. George W. Bush (que no ha evolucionat gaire des del ximpanzè) va engegar la tangana al comentar que s'haurien d'explicar les dues teories als col·legis d'Estats Units, 'para que la gente pueda entender de qué se trata el debate... para exponer a la gente a diferentes escuelas de pensamiento'. Vaja.

"Que es fotin aquests ianquis", pensem nosaltres, però la teoria del D.I. ja amenaça amb arribar a Europa per l'Est. Merda.

En fi, cada cop estic més en contra de la teoria de l'evolució de Darwin. Crec que hagués estat més correcte anomenar-la de "la involució".


1 comentari:

Dr. Bermúdez ha dit...

Muy estimado señor,

quisiera señalarle que la teoría del Diseño Inteligente no es algo a tomar a la ligera, y es que es muy probable que realmente exista algo parecido a lo que usted denomina tan acertadamente "Déu nostru senyor". Los argumentos, todos ellos altamente racionales y concatenados en una logicum catenae, son los siguientes:

1. La inteligencia existe -aunque es escasa, como el oro o el licor de pera Williams-.
2. El diseño existe.
3. El diseño inteligente podría existir, aunque viendo según qué abrelatas uno llega a dudarlo.
4. Si existiese un ser superior inteligente, tendría sentido del humor.
5. Si además tuviese tiempo y ganas, diseñaría a seres estúpidos para entretenerse y para que le hicieran reir.
6. Los Estados Unidos existen.
7. Del Este sólo vienen putas rubias y gente que escupe y sale a la calle en pijama; ergo también pueden llegar cosas como la tuberculosis y teorías pseudocientíficas.

Espero que a partir de ahora se tome más en serio teorías tan sólidas como la del D.I.

Atentamente,

Dr. Sandro
Metafísico free-lance