10/25/2006

Montilla=cretí.

"¿El virolai? ¿Y eso qué es lo que eh?"


Primer de tot: Si per mi fos el candidat socialista no seria en José (ni catalanitzar el nom pot, el molt fill de puta) Montilla.

Segon: Si per mi fos la candidata socialista seria la París Hilton. Faria més goig i riuríem més (de fet fins i tot amb la Glenn Close a "La casa de los espíritus" riuríem més que amb ell).

Tercer: En Montilla sempre m'ha fet pensar en el funcionari gris que sempre pringa a l'hora d'anar a buscar els cafès i que fa hores extres durant la festa de Nadal de l'empresa.

Quart: En Montilla és un pobre home.

Cinquè: En Mas és Satanàs.

Per això m'indigno sobremanera quan veig el devedé dels cretins de CiU que, necessitats de fer semblar Montilla un conspirador megalòman, afirmen coses com aquesta:

"Montilla és a l'ombra del poder. És el geni (?) constructor del tripartit, el dominador a la foscor. Els ullals esmolats, la sang contra la paret. El gran conspirador capaç de qualsevol cosa pel poder, el mestre que mou els fils del govern català. En definitiva, el titellaire que controla els putxinel·lis al seu antull" (ja sé que no va ben bé per aquí però és que passo de tornar a veure el devedé dels collons. Apart la idea principal que el subnormal d'en Madí vol vendre és aquesta).

Que sí, que és un inepte i no ha llegit "El Zoo d'en Pitus", però abans que governi en Mas preferiria que el cadàver putrefacte l'Ayatollah Khomeini sortís de seva la tomba i fos investit President de la Generalitat.

"Ciutadans de Catalunya... Ja sóc aquí!!!"

8 comentaris:

Pansete ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Pansete ha dit...

Li recomano de tot cor la lectura de l'entrevista a Inma "ShitFlower Power" Mayol que publica avui la Vanguardia: Déu sant, si la mediocritat fos or, els nostres polítics estarien forrats...
Però què dic?! Si ja ho estan!!

jair d ha dit...

estic ara mateix escrivint l'entrevista per al montilla i se'm passen pel cap centenars de coses malèfiques. ¿alguna proposta?

Kesoytiza ha dit...

Vaja, veig que hi ha un comentari esborrat però puc assegurar que jo no he estat. Pocs que en tinc!
A qui hagi estat li prego que el repeteixi.

Pel que fa a l'entrevista a en Montilla, Mr. Yukito, li recomano fer especial esment dels llibres d'en Salvador Sorribas (dels quals en Montilla és un fervent admirador) com per exemple "Viatge al país dels lacets".

Per cert, en algun altre moment ja faré un comentari sobre la deplorable sèrie del mateix nom que fan a Tv3. Aquests de D'Ocon no tenen vergonya.

Pansete ha dit...

Hola amics,
El comentariu eliminat ha estat mio. Provava de fer un xiste divertit sobre la parla acastellanada d'en Josep Montill però no me he sortit amb la mia. Per això, l'he borrat.

PS_1: segurament no us descobreixo res però corre per youtube el divertidu sketch del curs de catanyol del Digui-Oiga que va fer Mikimoto pel Persones Humanes (per cert: ¿és somiar massa que algun dia editin en DVD les temporades d'aquest programa que va marcar la meva ment postadolescent?)

PS_2: us heu fixat que quan en Montilla parla castellà semblà un català de la ceba més pura i quan parla català sembla el xarnego que és? Fascinant...

Kesoytiza ha dit...

Una cosa és certa: veure un Madrid-Barça al sofà amb en Mikimoto assegut al costat, apart d'intrigant, resulta menys graciós del que seria desitjable.

Pansete ha dit...

Per què? ¿¡Per què vos mateu els meus mites de joventut d'aquesta manera?! Snif, snif...

Unknown ha dit...

Recordo com si fós demà el programa bilingüe de Mikimoto. Un respecte als mites!