10/25/2006

Disminuïts psíquics.

"No quiero ser un mí dentro de mí...gñ!"

Diuen que una imatge val més que mil paraules. Per tant una imatge d'en Ramón Calderón i les paraules "Disminuït psíquic" són una reiteració.

Aquest infra-ésser avui al matí es deu haver pres "el sol y sombra" amb doble de Veterano i, és clar, li ha donat per dir tonteries a cada micro que se l'hi ha col·locat davant. Us en faré cinc cèntims:

"A partir del domingo ya estamos en una cuesta arriba e iremos a la Cibeles en Mayo, en Junio y no sé cuando es la copa del Rey pero también"


"Nosotros tenemos que ganar los tres títulos. Nuestro equipo está acostumbrado a ganarlo todo y a partir de la conjura de Getafe vamos a estar en disposición de hacerlo. Los jugadores están muy conciencidados"



"Ya no hay quien nos pare"


Escolta, Ramonet: que guanyéssiu a l'Steaua de Bucarest i marquéssiu dos gols al Barça al Bernabéu no significa que el Madrid hagi deixat de ser una merda punxada en un pal.

A veure si pensem les coses una mica abans de dir-les, eh? Que després venen les llàgrimes i aquestes coses.

Vinga, de res, fins una altra!

4 comentaris:

jair d ha dit...

m'agrada molt quan els madridistes creen icones del no-res quan venen mal dades: "el espíritu de juanito", "la conjura de getafe", "el mongol de valdebebas". necessiten lubricar l'engranatge encara que s'estiguin anat a prendre pel cul. la premsa esportiva és infame, però la merengue ja és de patíbul.

Kesoytiza ha dit...

Per cert, si en Michal Mann tingués una mica de vista cinematogràfica hauria contractat en Mijatovic (o com s'escrigui) per fer de dolent a "Miami Vice", i no el burro d'en Luis Tosar.

Pocs paios he vist amb més pinta de proxeneta de l'est.

Pansete ha dit...

Absolutament d'acord: en Mijatovic sembla el mafiós que és. Aquell trajo "mil ratlles", aquell cabell engominat fins a dir prou, aquella mirada esquiva quan parla pel mòbil evitant que el gravin les càmeres de TV mentre diu "... perro que parresca un acsidente, herrmano".
Quina gentussa.
Autoestima inflada, venda de fum i madridisme: elements d'una eqüació que fa petar de riure.

Unknown ha dit...

Mijatovic sortirà com a dolent en la pròxima pel·lícula de Michael Bay.

I Ramón Calderón ha pres el relleu en el càrrec de Vident Madridista a Roberto endossemanasseremoslíderes Carlos.