7/24/2006

Menjar Magnums és de marietes.

Altament ofensiu, sí senyors... he he he

Un dels inconvenients de dur sempre els ulls posats és que no pots evitar llegir coses com aquesta:

En las últimas semanas las ciudades españolas y la televisión se han llenado de anuncios del helado Magnum de Frigo en los que, bajo el lema "Descubre tu propio Yo", la actriz Paz Vega nos descubre que el auténtico yo es desear a personas del mismo sexo. Escribe a Unilever España y Unilever Holanda, a Tinkle Consultans, S.L. y a Paz Vega, anunciándoles tu decisión de no adquirir sus productos hasta que retiren dicha campaña que atenta contra la dignidad de la mujer y la familia.
Doncs sí, família. Pel que sembla fer un fotomuntatge amb dues "Pazes Vegas" lluitant per un colajet atempta contra la dignitat de la dona. Vés per on. Els que professen una religió que margina les dones per culpa de jamar-se una poma, que les impedeix exercir el sacerdoci i que ha acceptat i recolzat el "en casa i con la pata quebrá" durant centenars d'anys ara són els paladins de la defensa de les fèmines. El que s'ha de veure.

Ah, hazteoirg.org ens proporciona la possibilitat d'enviar aquest mail per mostrar la nostra indignació a Frigo:


Estimados señores:

Ante la nueva campaña de Magnum "Descubre Tu yo", en el que se presenta a la actriz Paz Vega en actitudes homosexuales, les transmito mi malestar por ofrecer una imagen equívoca de la mujer, como si fuera normal desear a personas de tu mismo sexo, imágenes que al tiempo confunden a niños y a jóvenes sobre la auténtica naturaleza de la sexualidad humana.

Les significo que casi todos los consumidores de helados somos personas corrientes a los que este tipo de imágenes no nos incita a consumir helados sino, más bien al contrario, en casos como el mío, mis amigos o familiares, son una invitación a no comprar más productos Frigo salvo que retiren de inmediato una campaña tan dañina para la institución familiar, la juventud y la infancia.

Hilarant...

3 comentaris:

Pansete ha dit...

Però, com? Que no és natural que les dones s'ho vulguin muntar entre elles? Que potser és mentida el que veig dia sí, dia també a les pelis de l'Andrew Blake, a Internet quan escric "chicas solitas" o quan vaig a casa de ma mare? És potser mentida, mamons de "hazteoir"?!?! A més, tots sabem que la Paz Vega (pseudoactriu que sempre ha d'ensenyar-ho tot perquè com a actriu val un cagarro) tant li agrada la carn com el peix. I més si ve de costes gallegues.

Joan B ha dit...

Dues coses:

1-Els Magnums molen.
2-Dues ties muntant-se el lote mola.

M'alegra no pensar com aquests imbècils d'Hazte Oir.

jair d ha dit...

la paz vega mereix una bona tunda de garrotades i que la deixen tirada i desnuda al mig d'un camp.
aposto per la elsa pataky, que és igual de fulana i té menys manies.