10/21/2007

Experiències curioses a Lisboa.

-Escoltar en Camacho mentre creu que parla portuguès. De fet el subtitulen, i quan es va assabentar es va indignar. Ah, per cert: continua suant igual i li queden dos informatius al Benfica.

-Demanar un cafè a Lisboa. Us asseguro que beure's un tallat és més difícil que operar de fimosis un tigre amb les dents. Prometo que el meu següent post anirà sobre el tema.

-Estar rentant-te les dents de bon matí i adonar-te que el teu company de pis portuguès es desperta amb la música de "Verano Azul".

-Tornar de Barrio Alto en un Taxi conduït per un clon gordo de Cristiano Ronaldo que escolta a tot drap 50 Cents. Si apart el molt mal parit posa el Mercedes atrotinat a 150 pel costat de l'Stadio da Luz i et va demanant un piti rere un altre la cosa ja es posa demencial.

-Anar a veure un concert de Jazz a la discoteca més maquinera de la ciutat i que comencin a tocar una versió de "Crash into me" de la Dave Matthews Band. Moment memorable i de caiguda de llàgrimes.

"Em sembla que aquell portuguès m'ha pirulat la cartera..."




4 comentaris:

Unknown ha dit...

Sisplau, no llegeixi a Pessoa.

Kamikatze ha dit...

- Caminar per Memphis a les 12 de la nit per un carrer desert i sentir un gordo pringat amb una gorra dels bulls rascar una guitarra a l'escenari d'un bareto i que la cançó sigui Tripping Billies (de Dave Matthews).

- Obrir el blog de Kesoytiza i veure que el post no va de futbol (bé, una mica sí) ;)

Pichumino ha dit...

Flog de nova factura. T'he posat com a favorit, ja veurem què tal...

cargol ha dit...

Escoltar Camacho sempre és una experiència psicodèlica (o psicotròpica, si ho prefereix).