10/04/2007

Futbol de MARICONS

Avui m'he sentit indignat sobremanera amb l'actuació d'en Dida tirant-se a terra després de rebre una cleca amorosa d'un aficionat escocès. Que entri el vídeo:




"Me han hecho pupita. Dolor"


Aquestes imatges m'han fet reflexionar sobre de quina forma l'esport més sagrat de tots els esports s'està convertint en un espectacle de music-hall ple de monyes i senyoretes. En Dida és un llamp d'ogre brasiler de 1'95 metres d'alçada que pesa 85 Kg. Té unes esquenes que semblen la pantalla de l'IMAX i amb una sola mà podria aixecar un sofà d'Ikea de quatre places, però simula una agressió com si en Hulk li hagués rebentat els ous a patades. Jo a aquest tio no el deixava trepitjar un camp de futbol mai més. El futbol no mereix ser humiliat d'aquesta forma.

En Ramallets mai s'hagués perdut un partit de futbol ni estant a la fase terminal d'una leucèmia. En Cruyff es fumava un parell de pitis durant la mitja part, i després sortia més content que un gínjol a marcar gols. Però en canvi ara a la mínima els jugadors s'han d'infiltrar, tenen sobrecàrregues musculars o no sé quina altra merda i s'escaquejen de la seva feina, que és divertir-nos.

Prou de farsants! No pervertiu l'única cosa bonica que queda en aquest món.

6 comentaris:

mrpage ha dit...

Ben dit Rabí!

No veia una actuació tan brillant desde la llançada a la piscina d'aquesta dona gran.

Unknown ha dit...

Anava a linkar el mateix video!

Roi ha dit...

Aquest home hauria de deixar el futbol per dignitat.
Per Déu, que ho ha vist tot el món!
no és gens DIDÀctic!!!

jair d ha dit...

homosexuals brasilers. jo en conec uns quants i perverteixen el futbol com ningú.

Gouken ha dit...

¿Ves? Si no hubieses huido a emprender por libre una nueva revolución de los claveles hoy podrías haber salido a la calle con nosotros a hondear nuestra preciosa bandera.

Seguro que has echado de menos ver el desfile de las fuerzas armadas por Tv1.

Anònim ha dit...

Mariquites. Això és com quan a la F1 els pilots es queixaven de que "a Monza els murs estan massa prop de la pista".

Tot plegat és denigrant.