11/12/2007

El Rei d'Espanya, oligofrènic.

Que el senyor Juan Carlos de Borbón és retardat mental profund ho sabem tots. Alguns miren cap un altre lloc i utilitzen termes com "campechano" o "sencillo" per no haver d'acceptar la veritat: l'estat espanyol té un representant subnormal.

"Felipe, me llena de orgullo y satisfacción saber
que ya han llegado las putas con la farla"


Per sort darrerament estan sorgint uns escàndols que, com si fossin les set plagues d'Egipte, marquen la davallada d'aquesta anomalia anomenada monarquia.

Fem un recompte: Aquí en tenim les primeres sis:

1- Caçar un ós domesticat i borratxo de vodka a Rússia.
2- L'Anasagasti anomenant la casa Reial "vagos" i "impresentables" al seu bloc.
3- Segrestar la pàgina de "El Jueves" per posar en portada el príncep cardant-se aquell lloro que té per dona.
4- Tot l'assumpte de la crema de fotos.
5- La campanya de la dreta més carpetovetònica per enderrocar-lo.
6- Fer callar en Chávez com si anés borratxo o col·locat amb MDMA.

Possibilitats de la setena i darrera.

a) El Rei d'Espanya s'aixeca al matí i encara en pijama agafa un Kalashnikov i passeja per la Castellana matant nens, iaies i equatorians. La policia l'aconsegueix reduir i el portaveu de la casa reial explica que tot es degut a la pressió dels darrers mesos i que ho hem de comprendre, que ell també és humà. Com que no es persona jurídica no el poden ajusticiar i tot queda igual. Durant el discurs de Nadal en Juanca utilitza repetides vegades l'expressió "me se fue la olla".

b) El Rei d'Espanya decideix fitxar per Mercedes McLaren per humiliar Hamilton i així recuperar l'honor perdut dels espanyols. Al primer revolt del circuit de Monza s'estimba a tres-cents per hora i esclata en una bola de foc que s'eleva dos-cents metres. Un nen aplaudeix.

c) El Rei d'Espanya es compra una Strato, munta una banda d'Ska i se'n va de gira. Després d'un un concert es carda una "perroflàutica" que li passa un nou virus mortal. Quan torna a casa decideix que la malaltia és un designi del Senyor i per això es dedica a follar a pèl tot el que es troba. En dos anys el 87% de la població mundial està contaminada. En Peter Petrelli decideix fer-hi alguna cosa anant enrere en el temps, li treu de les mans la pistola carregada a en Juanca i li dóna la seu germà mentre diu: "Si no ho fas tu ho farà ell".

"Dios mío, pero si este tío tiene más cara de mongolo que yo!!"

No ve a res, però aquí tenim una foto de l'Anguita de jove.





4 comentaris:

Pichumino ha dit...

Pure madness el que està passant des que aquest pallasso va obrir la boca per dir "por qué no te callas". Realment hi ha qui pensa que va ser un acte ple de coratge i patriotisme? Però si tot el que va fer va ser dir "por qué no te callas" amb veu de mongòlic!

Inaudit...



Records!

jair d ha dit...

a més, en una tangana a cops de pal, en juanca no duraria ni dos segons contra aquest gran ñeta que és chavez.

set sota zero ha dit...

El problema de l'opció a) és que, per encertar el tret, prèviament hauria d'afartar de vodka els nens, iaies i equatorians (bé, ara que hi penso. emborratxar els equatorians és ben fàcil, de fet).

mrpage ha dit...

Diuen que la separació del Marichalar es deu a un comentari del rei a la Elena: "Por que no te lo follas?" (amb to mongòlic).