5/15/2008

La vella polèmica.


No m'importa un cul l'Eurocopa (tot i que ja m'he agenciat la samarreta de Portugal amb el nom del més gran: Deco) però demà el mongoloïde de l'Aragonès farà pública la llista de paios que defensaran "laroja" a Suïssa i Àustria.

Segons sembla no hi anirà l'imbècil d'en Raúl González (lepra i càncer negre per a ell i tota la seva estirp) i això ha provocat la ira dels aficionats al bell esport del "balópeu".


Deixeu-me mostrar-vos alguna cita:

Usuario: r.chikilicuatre
Fecha: 15/05/2008 15:14:

me parece bergonzoso k se yeve antes a un tio k va a jugar en segunda antes k a raul y el aragones este es un sinberguenza y este año no voy a ver la eurocopa xk me da verguenza k esos tios me representen y k nos umillen. y el viejo este es un sin berguenza y no puede ser k no se yeve a raul. venga ya ombre esto es una tomadura de pelo. me parece ya una cosa x demas nos estan tomando el pelo a todos

Usuario: villar_rfef
Fecha: 15/05/2008 13:37

PERO ESTO ES DE COÑA NO POR FAVORR PERO SI RAUL A EXO MEJORES COSAS QUE ESTES JUGADOR MEJOR TEMPORADA ETCC POR DIOS AROGONES ESTA XOXEANDO YA EN AL JERIATRICO CON ARAGONES YAAAAAAAAAAA

Usuario: pletorianzidane
Fecha:15/05/2008 13:44

Sergio García: 36 partidos 4 goles. Raul: 36 partidos 18 goles. Luis Aragones de que vas? si buscas gol llevate a Raul por dios que te pelea,tiene raza, pudonor, coraje,corazon y encima gol, y Sergio sí peleara pero no tiene apenas gol.Haznos un favor y llevat a Raul y deja esa estupida cabezoneria de una vez.

Bravo per ells. S'ha de defensar allò en el que creus.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ui, doncs la que s'ha estat a punt de liar per l'absència voluntària de Bojan...

Tinc ganes de riure amb aquest europeu i els defensors de la puta "roja".

jair d ha dit...

com diria el gran raül-marc, "anem a veure fins on arriba aquest combinat de seleccions autonòmiques".

Unknown ha dit...

Qui és Raul?

cargol ha dit...

L'única manera de tenir-los contents seria clonar-lo i que la roja la forméssin 10 Rauls+Casillas.

El Raul-Raul-Raul acabarà sent un genèric que s'utilitzarà a tot arreu, fins i tot a les places de toros.

Unknown ha dit...

Ara fa més riure encara.

Anònim ha dit...

Ha provat d'entrar a la pàgina web de'n gutih? Per insinuar que potser era gay quasi em venen a buscar a casa per m'enpalar-me i fer-me menjar els testicles. Amb tot, la meva capacitat per amagar els testicles endins em va permetre continuar observant com aquella homo erectus regressius feien una recerca per certificar que amb qui s'estava morrejant era una tia enlloc d'un maromo.