4/14/2008

Performances Imbècils.

Ahir va morir una artista.

La pobre víctima, que responia al nom(?) de Pippa Bacca, era una actriu moderna que feia performances vestida de núvia i fent autoestop. Si això ja és prou absurd de per se la molt boja pretenia anar de Milà fins a Jerusalem per tots els països tocats per la guerra. Atenció a la justificació de tal imbecil·litat anomenada Brides on tour:

"El traje de novia es una metáfora del encuentro con el otro, la unión y la búsqueda de la parte femenina positiva, de la mujer como fuente de vida, estabilidad y sensatez".

"Gorizia" potser vol dir "pela'm" en turc.

Una bona merda d'argument, sí senyora. Què va acabar passant? Que mentre cercava per Turquia "la metàfora de la trobada amb l'altre", el que es va trobar va ser un senyor dolent que la va pujar al seu cotxe, la va violar i la va estrangular (i vés a saber tu si per aquest ordre).

Què pretenen els artistes conceptuals, apart de prendre el pèl a la gent i aconseguir subvencions? Realment algú amb dos dits de front es creu que fa art pel fet d'anar pel món fent la subnormalitat més gran que li passi pel cap?

Estic fins els ous de tota aquesta colla d'espavilats que malmeten el terme "transgressió" per dissimular la seva mediocritat i falta de talent artístic.

-No puc suportar que en Calixto Bieito sigui més notícia per fer passejar ties en boles pel Liceu que per la seva capacitat de dirigir (que d'altra banda és nul·la).

-M'indigno quan una berra sense ànima presenta a la Tate Gallery una esquerda i té els sants collons d'anomenar-la "shibboleth" (us trameto al fantàstic article ple d'odi del germà Jair) sobre el tema.

Potser això que li ha passat a la pobre Pippa és un crim horrible. Però potser també és una mostra de justícia poètica. Tan poètica com la subnormalitat que pretenia realitzar.

Si no vols pols no vagis a l'era, collons.


Voleu una performace transgressora? Doncs veieu un vídeo del més gran: Andy Kaufman










8 comentaris:

mrpage ha dit...

Quan algú intentar justificar la seva obra amb "és una metàfora de..." vol dir que és una bona merda. He dit.

cargol ha dit...

Amb el pretext de la performance transgressora es poden fer les merdes més grans.El dia que se me'n vagi la pilota i decideixi passejar-me pel carrer en boles i uns calçotets al cap al més pur estil Ulom sempre puc alegar ser un artista incomprès...

Unknown ha dit...

Però al final es va casar amb ella o no?

Kamikatze ha dit...

Què pots esperar de la família del liante conceptual number one?!?! Sí, sí, el de la caca enllaunada. "Mierda de artista", i tant.

Pansete ha dit...

Com alguna altra vegada ja m'ha passat, en Kesoytiza, el rabí que mai no dorm, és més ràpid que jo i escriu sobre el mateix que jo volia escriure.
Però la meva joia en veure que torna a actualitzar el seu blog és tal que obviaré aquest detall i no el demandaré per danys i perjudicis.
Happy to read you again!

Gouken ha dit...

Com pots dir que aquest home turc era dolent?

T'ha fet algo a tu?

Per mi es un campió.

Anònim ha dit...

Encantat de tornar-lo a llegir, sr. Rabí.

Al llegir la noticia, vaig riure. Al comentar-ho a la meva senyora, va riure. Al comentar-ho al meu pare, va riure. Al comentar-ho a la uni, alguns van riure, altres van dir "pobra noia...".

La noia era subnormal. O suïcida.

jair d ha dit...

amèn to that.