12/13/2006

Les mentides fan plorar el nen Abraham

Ahir es va clausurar un seminari anomenat "L'Holocaust i les seves conseqüències" que segur que portarà tela. I és que no és per a menys. Amb aquest nom hom podria creure que es tracta d'una d'aquelles lacrimògenes reunions de "Antics Companys de Mauthausen" (promocions 1938-1945), però no és això exactament. Aquest simposi l'ha organitzat uns dels més grans liantes que ha donat la història contemporània: Mahmud Ahmadineyad.


"De verdah no quiereh rosah? Novia guapa!"


A veure, anem per pams. La primera pregunta que ens hem de fer és el motiu que pot dur a aquest paio a organitzar un seminari sobre l'Holocaust, i més encara si tenim en compte que durant la seva carrera política ha deixat anar comentaris com:


1-"Israel desapareixerà aviat"
2-"Gràcies al desig del poble i a l'existència de Déu, el règim sionista està en decliu"
3-"Els jueus han inventat la llegenda de que van ser massacrats"

Ja podeu imaginar quin tipus de conferenciants han anat passant per la tribuna: negacionistes, revisionistes, dones disfressades de Sherezade, membres del KKK... el de sempre, en definitiva. I llavors he vist aquesta fotografia:


"Bravo, rabino!"


Jueus Ortodoxos (el diari els defineix com a dissidents, com els de "Monthy Python") saludant el tio que més els odia del món. Això no s'havia vist mai!!! (exceptuant els homosexuals que van a missa, o els que són militants del PP, o els marroquins o bolivians "skin", els obrers d'extrema dreta...etc)

La vida és un cabaret... i una eterna contradicció.



1 comentari:

Pansete ha dit...

Jo també vaig estar a punt de penjar un post sobre el tema! Impressionant, impressionant...