6/28/2006

RAMONCIN, ODIO SIN FIN.


Aprofitant que el meu germà de sang Jair avui s'ha recordat de la mare dels de l'SGAE, jo us parlaré d'algú que ara mateix es mereix tota la meva ràbia: amb vosaltres un dels impostors i farsants més grans que mai ha parit l'estat veí: Ramoncín.

Un article bonisim que vaig llegir ja fa anys ho explicava molt bé: aquest malparit cert dia va acabar un crucigrama de "El Periódico" i per això va creure que li convalidaven el B.U.P., així que es va dedicar a passejar per totes les televisions públiques amb la seva xupa de cuir i les seves arracades per donar el punt de vista de la gent jove a les tertúlies.

Gent jove? però si té més anys que l'altre tronat, en Miguel Ríos!!! No sé per quins set sous les iaies d'aquest país l'escolten com si digués veritats com punys (quan no fa res més que vomitar obvietats) i el tenen en gran estima (suposem perquè té un aire "ionqui dels anys vuitanta mort pels carrerons de Madrid").

Com a músic millor no en parlem. Tret d'aquella merda de "litros de alcohol corren por mis venas, mujer" en ma vida he sentit una cançó seva, fet que diu molt poc d'ell. Pel que sembla va iniciar una gens brillant carrera musical el 1977 amb provocatives cançons com “Marica de terciopelo” o “El rey del pollo frito“, però el dia que la gent va despertar de la borratxera de impostors de "la movida madrileña" el van enviar a prendre pel cul.

Segons tinc entès ara viu de la mendicitat de l'SGAE, de qui s'ha convertit en puny justicier, (bravo, Bautista, tries amb el cul els teus defensors!!!) i es dedica a anar plorant quan té un micro aprop recordant el drama dels pobres artistes que veuen les seves idees i el seu talent robats per internet. Idees? Talent? Ramon, fill meu, però si tu ets un sac de merda, de què cony t'has d'anar queixant? Encara has tingut sort de viure del cuento tants anys!!! Imagineu quin tros d'imbècil ha de ser que fins i tot el retardat d'en Sabina es passa amb ell!!

En fi, un fill de puta dels de debò. Porteu sempre una llauna de benzina i un encenedor a sobre per si us el trobeu en un racó malparlant de l'emule.

Que encara hi ha coses que són sagrades, redéu!

4 comentaris:

jair d ha dit...

l'única cosa que em fa gràcia d'aquesta fill de putarrassa del ramoncín és que quan mori incinerat en un accident amb napalm, a la seva làpida hi podran escriure "el rey del pollo está frito".

Kesoytiza ha dit...

Touché!!

Gouken ha dit...

www.davidbravo.com

Aquest si que és el puny justicier dels internautes.

Pansete ha dit...

Una bonica tortura per a aquest pavo, que s´ha estirat el jeto més vegades que la "Duquessa de Alba, grande de España", seria estirar-li les parets de l´anus amb unes tenalles roents. Com molaria, tal i com deia el gran Marcellus Wallace, practicar "el medievo con su culo".